امام على عليه السلام :
طُوبى لِمَن أَخلَصَ لِلّهِ عَمَلَهُ وَعِلمَهُ وَحُبَّهُ وَبُغضَهُ وَأَخذَهُ وَتَركَهُ وَكَلامَهُ وَصَمتَهُ وَفِعلَهُ وَقَولَهُ؛ خوشا به سعادت كسیكه عمل، علم، دوستى، دشمنى، گرفتن، رها كردن، سخن،سكوت ،كردار و گفتارش را براى خدا خالص گرداند .
حضرت زینب بزرگ بانوی اسلام ، مظهر صبر والگوی استقامت برای تمام بانوان است او عابده وعالمه ی آل محمد (ص) است
به گزارش سیمای بکران ، حجه الاسلام حمید اسماعیلیان ضمن بیان مطلب فوق افزودند یکی از القاب حضرت زینب (س) عابده است یعنی بسیار عبادت کننده . او بسیار اهل عبادت و نماز بود حتی درشب شام غریبان نیز به عبادت ونماز شب پرداختند واز شدت مصایب نماز آن شب را نشسته خواندند . امام حسین (ع) در شب عاشورا از خواهرش می خواست که در نماز شب او را دعا کند.
دومین خصوصیت آن بانوی بزرگ ، عالمه است او بسیار دانا ودانشمند بود وکلاس های تفسیر قرآن برای بانوان برگزار می کرد.
سومین خصوصیت آن بانو ، مقام عصمت ش است . مرحوم مامقانی در تنقیح المقال بیان نمودند که اگر برای حضرت زینب (س) عصمت قائل شویم چیزی به گزاف نگفته ایم .
چهارمین خصوصیت حضرت زینب (س) اهل زهد وایثار وفداکاری بودن است که در روز عاشورا فرزندان خود را تقدیم سیدالشهدا کرد وخصوصیت دیگر آن بانوی بزرگ توجه به مساله حجاب وعفاف است که در کوفه وقتی برای اسرا غذا و ساتر (لباس وچادر) آوردند آن بانو غذاها را نپذیرفت ولی ساتر را قبول کرد تا حجاب وعفاف را رعایت کرده باشد.
نظرات
فید آر اس اس مربوط به نظرات این مطلب